Emília Női Divat

A Magyar utcán és környékén 20 olyan üzlet van, ahonnan ruházatunk egy-egy darabját megvásárolhatjuk. Ezek közé tartozik az „Emília Női Divat” ruházati üzlet is.

Korábban a Gösser Söröző fölötti üzlethelyiséget béreltük, ahol 2 évig működött a bolt, s aztán költöztünk ide, a Magyar utca leglátogatottabb részére. A törzsvásárlóink visszajelzése szerint itt nagyobb lett a választék, és ahogy mondják, igazán elegánsak lettünk, így örültünk a változásnak.

Jelenlegi üzlethelyiségünkben 180 nm-en várjuk vásárlóinkat, ahol kirakatainkkal, megfelelő színvonalú dekorációinkkal, mi magunk is növelni tudjuk a Belváros vonzerejét, s mióta ideköltöztünk, több a külföldi vásárlónk is.

Az Emília Női Divatban valamennyi korosztály számára kínálunk többnyire magyar, török és olasz beszerzésű árut XS mérettől a 3XL méretig. Árukészletünket minden héten megújítjuk. 4-5000 termék áll rendelkezésre, köztük nadrágok, szoknyák, báli- és buliruhák, trikók, blúzok, overálok, mellények, kabátok és blézerek, sálak és kendők, fehérneműk és övek.

Külön kell szólnom a több tucatnyi farmerkollekcióról. Az üzletben megtalálhatóak a csípőfarmerek, magas derekú, csöves vagy egyenes szárú, hagyományos vagy extrém, köves, sima vagy koptatott, egyszínű vagy mintás farmerek sötét és világos színekben is.

Nekünk nőknek olykor kell egy kis feltöltődés, ehhez gyakran elég egy póló, egy kiegészítő, és újra fittek vonzók és magabiztosak vagyunk. Munkatársaimmal, azért dolgozunk, hogy segítsünk, hogy a tudatosan vagy ötletszerűen vásárló kedves vendégünk elégedetten távozzon, és holnap, holnapután ismét visszatérjen hozzánk. Gyakran nem csak nők jönnek az üzletbe, ugyanis szombaton a gyerekek és a férjek is elkísérik az anyukákat vásárolni. Az ő kényelmüket szolgálják a próbafülkék előtt elhelyezett székek, ahol kényelmesen nézegethetik az új ruhába öltözött, próbafülkéből kilépő hölgyeket.

Nálunk minden hónapnak más, mindnek megvan a maga sajátossága. Február a farsangolóké, s ekkor van a Valentin nap is. Március a bulik hava és persze ekkor van Nőnap. Április a tavaszi ruhaváltás időszaka, májusban pedig már készülődik mindenki a nyárra. Ősszel az átmeneti ruházat kerestetik, télen pedig az elegáns és praktikus meleg ruházat ideje köszönt be, majd pedig ott a karácsony és a szilveszter.

Számomra ez nem csak egy munka, inkább egy hivatás. 17 éves koromtól dolgozom, szakmunkásképzőben bolti eladói képesítést szereztem, majd a munka mellett leérettségiztem és az üzletvezetői végzettséget is megszereztem, nagyon szeretem ezt a szakmát, s örülök, hogy megtalálom magam benne, hogy olyan munkám lehet, amelyet igazán szeretek. A férjem asztalos, aki teljes erőből támogatja, hogy minél inkább kiteljesedjen ez a vállalkozás. 22 éve vagyok vele, együtt beszéljük meg a dolgainkat, együtt megyünk a nagykereskedőhöz, s közösen neveljük kisfiunkat. Kitartó munkánkat pedig, az idei, 2018-as évben azzal ünnepeltük, hogy megnyitottuk női üzletünk párját is, az Elemento Férfi Divatot, amely a Kolbai utca 2. szám alatt várja vásárlóit. Ez a mi életünk és nem cserélném fel semmilyen más szakmával, ehhez értek, ezt szeretem, ez vagyok én.

Jó minőség, közepes árfekvés, gazdag választék, kedves eladók – ez az Emília Női Divat, ahol egy-két ezer forintért kapható egy ruhában testet öltő „örömbonbon”.

Látogasson el hozzánk Ön is! Szeretettel várjuk!

Czigányné Peterdy Mária – tulajdonos-üzletvezető

 

Galéria

Bemutatkozó videó

Elérhetőségek:

Mosonmagyaróvár, Magyar utca 22.

+36303008544

H-P.: 9:00 – 18:00
Szo.: 9:00 – 13:30
V.: ZÁRVA

Facebook