GABEN Étterem, Borbár & Vinotéka

SZERETETTEL ÜDVÖZÖLJÜK városunk és egyben hazánk első Borvendéglőjében, bár 19 éve még nem ismertük ezt a fogalmat. Hálásak vagyunk, hogy részt vehettünk a bor és gasztronómia fejlődésében és büszkén hirdetjük úttörő munkánkat, hogy a kezdetektől volt bátorságunk tucatszámra kínálni a jobbnál-jobb borokat, kis (0,5-1 dl) mennyiségben is. Az étterem elhelyezkedéséből adódóan, a vendégkör részére a nemzetközi konyha felel meg leginkább, ám mindig szem előtt tartottuk a hagyományos ételeket.

Minőség iránti elkötelezettségünk elsősorban vendégeink elégedettségével mérhető, de bízunk benne, hogy a 10 éve alapított Turizmus Minőségi Díj háromszori elnyerése is megerősíti, hogy szakmai hozzáállásunk megfelelő.

A jelenlegi hangulatos és modern belsőt a 2013-as átalakításkor kapta az étterem, amelyben akár kényelmes fotelekben is kóstolhatók a kiváló borok. A rendszeres borbemutatók, borvacsorák, gourmet estek közönsége már régóta élvezheti a kitűnő ételek és párosított borok harmóniáját. A borászok mellett, több alkalommal neves szakácsok kreációival is találkozhattak a jelenlévők. Éttermünk számtalan alkalommal bizonyított „külsős” helyszíneken is, így a kitelepülés, a catering kategóriában is a legtöbb referenciával rendelkezünk. Ezek egyedülálló tapasztalatokat is jelentenek, így bátran kérhetnek ajánlatot, vagy csak tanácsot is tőlünk.

A hagyományos étkezési szokások mellett, tárt karokkal fogadjuk az alternatív étkezést keresőket is. Étlapunkon megtalálhatók az allergének, a tápanyagok és nálunk bátran rendelhetnek vendégeink egyéb (pl.: paleo, glutén-, laktózmentes, stb.) ételeket is.

Tulajdonosként is hálás vagyok, hogy részese lehettem e fejlődésnek és örülök, hogy büszke lehetek az étterem csapatára, akik között többen is, immár 20 éve a sikerek részesei.

Látogassák meg AZ EGYETLEN JÓ HELY-et A VÁROSBAN! HISZ A TÖBBI MIND, vagy jobb, vagy rosszabb!

 

Galéria

Bemutatkozó videó

Elérhetőségek:

Mosonmagyaróvár, Szent László tér 4.

+3696211673

info@gabenrestaurent.eu

www.gabenrestaurant.eu

H-Szo.: 10:00 – 22:00
V.: 12.00-16.00

Facebook