Ízisz Ékszer

Az Ízisz Ékszer fő tevékenysége az arany és ezüst ékszerek, órák  árusítása. Munkánkat két család vállalkozásaként 1999-ben kezdtük a Kötélgyártó utcai üzlettel majd 2007-ben bővültünk a Magyar utcai üzlettel, így közel 20 éve dolgozunk azon, hogy a legkülönbözőbb igényeket elégítsük ki az ékszerek és karórák terén.

Úgy véljük, az élet minden szakaszában jó választás az ékszer. Egy kisbaba megszületésétől, a felcseperedő gyermek ballagási ajándékán át, a kedvesnek szánt eljegyzési és karikagyűrűig. Ékszert bármilyen alkalomra választhatunk. S ha már e mellet döntünk, biztos, hogy szeretetből, jól átgondolva tesszük mindezt. Mi pedig azért dolgozunk, hogy segítsünk az örömszerzésben, éppen ezért üzletünkben az ékszerek teljes skáláját kínáljuk.

Fülbevalók, gyűrűk, medálok, nyakláncok, nyakékek, karkötők, karikagyűrűk és karórák teszik ki készletünket, emellett, egyedi ékszerek készítését is vállaljuk, köztük valódi köves (brill, zafir, rubin) ékszerekét. A skála a drágább arany (fehér, sárga, vörös) és drágaköves ékszerektől, az olcsóbb kategóriába tartozó ezüst és Swarovski kristályos ékszerekig tart. Mindkét üzletben széles karikagyűrű választék található, a Magyar utcaiban 16 modell van melyekből teljes készletsort tudunk mutatni, tehát amennyiben teszik a vásárlónak azonnal elvihető. Ezen felül, egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. A készlet folyamatosan változik, bővül, lépést tartva a divattal, de a hagyományokat kedvelők igényeit is kielégítve.

Az ékszerek mellett, a város legnagyobb óra kínálatával rendelkezünk. Közel 20 márka darabjaiból választhatnak vásárlóink, így Seiko, Doxa, Tissot, Pulsar, Lorus, Police, Tommy Hilfiger, Girl Only, Dasiy Dixon, Daniel Klein, Citizen, Casio, Edifice, G-Shock, Certus, Mark Maddox, Q&Q, Secco, valamint Timex órák széles választéka alkotja kínálatunkat. A vásárlásban szakértő kollégákkal segítünk, például vásárlás estén a csatot azonnal méretre igazítjuk.

1,5 évvel ezelőtt elindítottuk webáruházunkat is, melyet azóta is folyamatosan fejlesztünk.
(
http://iziszekszer.hu/ )

A Belvárosi Üzletkörhöz elsőkként csatlakoztunk. Jó dolognak tartjuk, hogy van egy olyan egyesület, mely a belváros üzleteit közre fogva szeretne tenni Óvár belvárosáért, az itt lévő vállalkozások könnyebb boldogulásáért, az élet újbóli fellendítéséért a környéken. Mint tagok, mi is próbálunk aktívan részt venni a munkában, melynek hatékonyságában fontosnak tartjuk, hogy a város vezetése is partner legyen célkitűzéseink elérésében.

Takács Rita és Tóth Péter

 

Galéria

Bemutatkozó videó

Elérhetőségek:

Mosonmagyaróvár, Magyar utca 17.

+3696211388

Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó utca 2.

+3696207809

info@iziszekszer.hu

www.iziszekszer.hu

H-P.: 09:00 – 17:00
Szo.: 09:00 – 12:00
V.: ZÁRVA

Facebook