Ofotért Optika

Az Ofotért Optika jelen formájában 10 éve van Mosonmagyaróváron, mint az országos Ofotért hálózat (jelenleg a GrandVision Hungary Kft.) franchise partnere, mely a magyar optikai piacvezető szereplője.

Valamennyi fő termékcsoportunkban :szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg hatalmas választékkal és folyamatosan megújuló akciókkal állunk vásárlóink rendelkezésére.

De mi is kell ahhoz, hogy valakinek legyen egy jó szemüvege?

Természetesen szakértelem! Az optikai vásárlás tipikusan az a szituáció, mikor szükségünk van szakértő segítségre, nem biztos, hogy elég pár kattintás a számítógépen! Minden jó szemüveg egy professzionális látásvizsgálattal kezdődik! Szinte teljes nyitvatartási időben szakorvosi látásvizsgálat áll rendelkezésre, akár azonnal, akár időpont-egyeztetés alapján, melyet dr. Kovács Éva szemész szakorvos végez. Természetesen hozott vényt is elfogadunk!

A keretválasztásban, a legmegfelelőbb szemüveglencse, ill. bevonat kiválasztásában szakképzett látszerész kollégák állnak vevőink rendelkezésére, akik optikai szempontokat is figyelembe véve segítenek az esztétikailag is tökéletes keret megtalálásában. Ehhez persze óriási választék szükséges: jelenleg üzletünkben 1000-1200 optikai keret, ill. több száz napszemüveg várja a vásárlókat. Minden ember más, és különböző elvárásaink vannak a szemüvegünkkel kapcsolatban is. Itt az optikai/kényelmi szempontokon túl az esztétikumnak is nagy jelentősége van, hiszen szemüvegünk “mindig szem előtt” van, az arckép része, ehhez mérten nagyon sok stílust megjelenítő keretet tartunk: az elegáns-klasszikustól a sportoson át az extravagáns, “trendi”, feltűnő, vagy alig észrevehető modellekig! Akár furcsa is lehet, de nálunk szokás azt is megmondani, ha egy keret nem áll jól! Egy szemüveget akár évekig is viselünk, annak bizony tökéletesnek kell lennie!

Persze, bármennyire is “divat” manapság a szemüvegviselés, sokan mégis idegenkednek a szemüvegtől, vagy sportoláshoz, szabadidős tevékenységhez szívesen viselnek kontaktlencsét. Szaküzletünkben sokféle kontaktlencse és ápolószer közül mindenki talál magának megfelelőt.

Várjuk azokat is, akik divatos és jó minőségű napszemüveggel szeretnék óvni szemüket, hiszen kínálatunk olyan márkákat is tartalmaz, mint Ray-Ban, Polaroid, Vogue, Ralph, Guess, stb.

Üzletünk legfőbb ismérvei:szakértelem, precizitás, közvetlen hangulat.

Az Ofotért Optika a Belvárosi Üzletkör alapító tagjaként folyamatosan támogatja az Üzletkör célkitűzéseit, és aktívan tesz a mosonmagyaróvári belvárosért.

 

Galéria

Bemutatkozó videó

Elérhetőségek:

Mosonmagyaróvár, Magyar utca 9.

+369696208653

www.ofotert.hu

H-P.: 8:30 – 17:00
Szo.: 8:30 – 12:30
V.: ZÁRVA

Facebook