Óvárosi Kávéház és Étterem

Nem a múltat kívánjuk visszahozni, csupán a régi kávéházak hangulatát szeretnénk felidézni ebben a kellemes, óvárosi környezetben. Maradandó élményt szeretnénk nyújtani önöknek finom ételeinkkel, frissítő italainkkal és változatos programjainkkal. Szeretnénk, ha jóízű beszélgetéseken, izgalmas irodalmi esteken, érdekes előadásokon keresztül szélesebbre tárulna ablakunk a világra. Éttermünk tökéletesen alkalmas privát, zártkörű rendezvények lebonyolítására. Vendégelje meg családját, üzletfeleit, barátait és lepje meg őket egy felejthetetlen élménnyel! Kávéházunk teljes személyzete igyekszik megvalósítani kívánságait. Úgy szeretnénk Önt vendégül látni, hogy jóleső elégedettséggel álljon fel asztalunktól és szívesen térjen vissza hozzánk!

Üzleti megbeszélések, munkareggelik az Óvárosi Kávéházban

Hívjon minket és kérjen ajánlatot bátran! Hívja meg üzletfeleit, kollégáit az elegáns hangulatú Óvárosi Kávéház és Étterembe és élvezzék a kényeztető élményt Mosonmagyaróvár belvárosában. Foglalja le asztalát most!

Családi rendezvények

Elegáns, kötetlen hangulatú éttermünkben kellemesen érezheti magát a család apraja nagyja a különleges alkalmakkor – születésnap, évforduló, eljegyzés, ballagás – valamint a hétvégi családi étkezésekkor. A kicsiket egészséges mégis élvezetes gyerekmenü, színezők, könyvek és játékok várják, míg a család felnőtt tagjait kulináris élvezetekkel, jó borokkal és italokkal kényeztetjük. Ha különleges, meghitt hangulatú családi rendezvényt szeretne, mi szívesen segítünk. Éttermünk 48 fő befogadására alkalmas. Kérje személyre szabott kínálatunkat!

Stílusos esküvő az Óvárosiban

Elegáns beltéri és szabadtéri helyszín, harmonikus és ízletes menük, lenyűgöző kiszolgálás. Tartsa, esküvőjét az Óvárosi Kávéház és Étteremben, aminek hangulatos belső udvara az esküvői szertartás tökéletes helyszíne lehet, de az esküvői vacsora közben és után vendégei szintén itt fogyaszthatják el koktéljaikat, pezsgőiket. Az esküvő után az ifjú párt villásreggelivel várjuk. Éttermünk 48 fő befogadására alkalmas ez alkalomból is.

Osztálytalálkozók, bankettek, céges rendezvények

Kérje egyedi ajánlatunkat! Igény szerint zenét biztosítunk és segítünk műsorszervezésben is. Technikai háttérrel támogatjuk előadások, kivetítések lebonyolítását.

Hidegtálak, állófogadások

Vállaljuk hidegtálak, szendvicsek készítését otthoni rendezvényekre. Külső helyszíneken segítünk a rendezvények lebonyolításában.

Több mint étterem…

Programjainkról bővebben olvashat rendezvénynaptárunkban. Rendszeresen szervezünk borvacsorákat, író-olvasó találkozókat, zenés esteket, jóízű beszélgetéseket.

Legyen vendégünk Ön is! Szeretettel várjuk!

 

 

 

 

 

 

 

Galéria

Bemutatkozó videó

Elérhetőségek:

Mosonmagyaróvár, Jókai u., Barokk Udvar

+36303557607

ovarosikavehaz@gmail.com

www.ovarosikavehaz.hu

H.: 10:00 – 20:00
K-Szo.: 8:00 – 22:00
V.: 10:00-22:00

Facebook