Rövitex

Kedves barátaim, ismerőseim, és kedves régi és leendő vásárlóim!

Közel 30 éve kínálunk Mosonmagyaróvár és a környéken élőknek rövidáru, hobbi és kézimunka termékeket. Kezdetben a kézimunka előnyomó műhelynek indult vállalkozás mára a lakosságot és a kisvállalkozókat kiszolgáló, minden igényt kielégítő üzletté nőtte ki magát. Árukészletünket három fő csoportra oszthatjuk: klasszikus rövidáru, kézimunka termékek, és kreatív hobbi termékek. Ezek között sokszor van átfedés, és vásárlóinkra is jellemző, hogy érdeklődést mutatnak termékkör iránt.

Legáltalánosabb igény a rövidárura van, hiszen a cérna, gumi, gomb, cipzár és egyéb más ruhajavítási eszköz iránt a gondos háztartásban előbb-utóbb szükség mutatkozik. Természetesen a kis varrodák, lakossági szolgáltatók is tőlünk szerzik be a kellékeket.

A kézimunka manapság is reneszánszát éli. A hagyományos hímzés, a gobelinvarrás és a kötés-horgolás közül valamelyik mindig felkapottabb. Előnyomott kézimunkáinkat a legszebb tradicionális mintákkal nyomjuk. Gobelin kollekciónkat több gyártótól szerezzük be. Napjainkban leginkább a kötés-horgolás van divatban, ami szemmel látható az üzletben, hiszen a vásárlót mintegy ötvenféle kötő-horgoló fonal színes kavalkádja fogadja. Kézimunka alapanyagaink között kínáljuk a napvászon, kongré, tüll, nemez, vetex méterárukat is.

A kreatív kézimunkások, azaz a”bütykölők” mondják leginkább, hogy üzletünk egy kis kincsesbánya. Nálunk megtalálják a hobbi alapanyagokat, szalvétákat, gyöngyöket, szalagokat, apró alkatrészeket, és egyben a rövidáru kiegészítőket is.

Amire a legbüszkébbek vagyunk az árukészletünkön kívül, az a sok elismerő megjegyzés, vagy internetes hozzászólás, ami visszatükrözi igyekezetünket, hogy a vásárlóinkért élünk és dolgozunk, odafigyelünk rájuk, meghallgatjuk kéréseiket, és önzetlenül segítséget, tanácsokat adunk. Ha megkérdezik, hogy miért érdemes minket felkeresni, mit tudunk nyújtani az árukészleten kívül, amit a vevő nem kap meg a multinál, a webshopban, akkor ez a válaszunk. Ez a mi tőkénk, a jövőbe vetett hitünk.

Azért csatlakoztunk a Belvárosi Üzletkörhöz, mert azt tapasztaljuk, hogy ma a kisüzletek közül csak azok maradnak talpon, akik hasonló elhivatottsággal végzik napi munkájukat, és ebben nagyon jó társakra leltünk a belvárosi üzletek körében. Szükség is van az összefogásra, a tapasztalatok megosztására, a közös fellépésre a jó ügyekért, azért hogy Mosonmagyaróvár belvárosa megmaradjon régi fényében, és a helyi lakosságot szolgálja.

Mi ebben szeretnénk partnerek lenni! Szeretettel várunk a kedves érdeklődőket, vásárlóinkat, harminc éve egy helyen, a Magyar utca 38-ban, az udvarba!

Mikovich András és munkatársai, RÖVITEX rövidáru kézimunka hobbi üzlet.

Galéria

Bemutatkozó videó

Elérhetőségek:

Mosonmagyaróvár, Magyar utca 38. (Lajta udvar)

+3696217081

rovitexmovar@gmail.com

H-P.: 9:00 – 17:00
Szo.: 9:00 – 12:00
V.: ZÁRVA

Facebook