Török Kati Virágboltja

1994 nyarán, egy nagy meggyfa árnyékában indítottam el a vállalkozásomat, a Jókai Mór utcában. A hely ideálisnak tűnt, nagy átmenő forgalom, a piac, s a sétáló utca közelsége,  valamint az árum ritkasága, egyedisége azt mutatta, hogy érdemes az előző életemet (pedagógus) feladni, s ezen kiszámíthatatlan, de nagy örömöt adó munka irányában elindulni.

NEM TÉVEDTEM!

Több utcában is, és több üzlethelyiségben is, kipróbáltam magam, de mindig a belvárosban maradtam, érezve a potenciális vásárlóerőt. 4 éve a város szívébe, a Magyar utca közepére költöztem. Remélem itt már megtaláltam az ideális helyet.

Miért IDEÁLIS?

Gyönyörű a környék, sétáló utca, padokkal, szemben velem a katolikus templom, s annak virágos kertje, mellettem egy játszótér, kerékpár tárolóval, körülöttem teraszos éttermek, fagyizók.
CSAK A PARKOLÁS okoz gondot, de ez a robbanásszerűen fejlődő városok problémája!
DE OPTIMISTA vagyok, erre is lesz reményeink szerint megoldás!
CSALÁDI VÁLLALKOZÁS a mienk, még a nagypapám is kertész, koszorúkötő volt.

Szüleim: Török Mihály, vízvezeték szerelő, és Török Mihályné gazdasági vezető, indítottak el ezen az úton, s a mai napig segítve, összedolgozunk. Természetesen ők már nyugdíjasok, de tanácsaikra, pénzügyi támogatásukra mindig számíthatok.
Férjemmel: Szőcs Györggyel együtt visszük vállalkozásunkat, bár az ő érdeme inkább az esküvő dekorációk, székhuzatok előkészítésében, teremdekorációk kivitelezésében mutatkozik meg.
Két lányom van: Bejczi Kata és Szőcs Veronika, ők is nagy szerepet töltenek be vállalkozásunkban. Ízlésükkel, teherbírásukkal, precíz munkájukkal, sok-sok menyasszony álmát valósították már meg egy-egy esküvői dekoráció során.

Selyemvirág szaküzletnek nevezem a boltomat. Temetői díszeket, csokrokat, ugyanúgy készítünk, mint asztaldíszt, ajtódíszt, terasz dekort. Segítünk az ünnepek varázsát megteremteni, szeretünk a vevőkkel együtt gondolkodva  szépíteni a lakásokat. Ha kell névnapra, születésnapra, házavatóra, kerti partira, esküvőkre, adunk ötleteket. Megpróbálunk mindig egyedit alkotni, elérhető áron. Szeretnénk a figyelmet a fára, mint dekorációs anyagra felhívni. Gondolkodom olyan megoldásban, mely a kertes házak bejáratát egyedivé varázsolná. Asztalos által készített tartók, létrák, “kerítések”, kombinálása virággal, koszorúval. Így lesz a bejárati ajtónk, egyedi, hívogató, harmonikus. De a teraszra, a kertbe is vannak dekor ötleteim, melyek csak arra várnak, hogy a vevővel továbbfejlesszük, s megvalósítsuk! Nagyon támogatom, az otthonukat dekorálók táborát, nagyon fontos tevékenységnek tartom, segítem Őket az üzletemben is. Az alkotás örömét élhetik át így a vevőim, s a családtagok elismerését is kivívják. Kikapcsol a mindennapokból, s azonnali örömet okoz a kész termék.

Az én boltom egy kincsestár. Érdemes heti rendszerességgel betérni, mindig felfedezhető valami új. Adjunk magunknak heti fél óra feltöltődést, kikapcsolódást, tervezgetést, gyönyörködést. Nálam mindenhez hozzá kell nyúlni, meg kell fogni. Elmélkedni: mihez mi illik, színben, formában, ízlésben, töprengeni, körbe-körbejárva felfedezni a lehetőségeket.

A Belvárosi Üzletkör létrejötte mérföldkő a belváros életében. Az egységről, az együttgondolkodásról szól, s a hihetetlen nagy bizalomról, mely a közel 30 bolt között kialakult. Új barátokat kaptam!! Rengeteg támogatást a vevőktől, s számtalan elismerést. Természetesen sok-sok befektetett energiát, munkát, küzdést. De nagyon jó ebbe a csapatba tartozni, mert a mindennapok könnyebbé váltak, tudom nem vagyok egyedül, felhívhatok tagokat, ha szükség van a segítségükre, s természetesen ők is számíthatnak rám. Erősítjük egymást. Arra törekszünk, hogy a városlakó észre vegye, hogy a sétáló utca érte van, az itteni 20 éve működő üzletekben megbízhatnak!

 

 

Galéria

Bemutatkozó videó

Elérhetőségek:

Mosonmagyaróvár, Magyar utca 14.

+3696208012
+36205629693

torokkata@mailbox.hu

www.torokkataviragboltja.hu

H-K-SZ-P: 9:00 – 17:00
Hosszú csütörtök: 9:00-19:00
Szo.: 9:00 – 13:00
V.: ZÁRVA

Facebook